DELAVNICA ZA PODJETJA

? Iščete ključ do uspeha?

? Si želite razširiti krog vaših strank?

? Imate težave v komunikaciji z zaposlenimi?

? Želite izboljšati odnose?

? Je vaše službeno okolje stresno?

? Se na delu ne počutite spoštovani in cenjeni?

? Si močno želite napredka v službi?

Za dosego celostnega uspeha v podjetju ali delovni skupini, je smiselno da ima celotna skupina enak cilj in vizijo, ter da med seboj člani skupine odlično komunicirajo in sodelujejo.

V Žarku sreče vam ponujamo velik nabor delavnic in team building dogodkov, kjer boste osvojili znanja in veščine za učinkovito delovanje vašega delovnega tima. Naučili se boste modro in spoštljivo odreagirati v vsaki situaciji, ter izpeljati dogovor brez napak.

Delavnice se oblikujejo v skladu z individualnimi potrebami in željami naročnika.

Skupaj lahko dosežemo več!

Pomagali vam bomo pri…


  • prepoznavanju lastnih pomanjkljivosti in šibkih točk ter kako jih odpraviti
  • spoznavanju orodij za izboljšavo kakovosti svojega dela
  • učenju kako izvesti učinkovit sestanek, predavanje, predstavitev ali govor
  • učenju kako prepričati kupca/naročnika da je vaš produkt pravi zanj
  • postavjanju in prepoznavanju ciljev- obvladanju veščin odločanja v kritičnih situacijah
  • učenju orodij za stimulacijo sebe in sodelavke/ca
  • sposobnosti poslušanja in predajanja pravih informacij ob pravem času
  • razvoju zaupanja vase in v svoj delovni tim
  • ali pri izbranem področju po dogovoru

Kdo je naša idealna stranka?


- vodilni kader
- lastniki podjetij
- skupina poslovnežev
- zaposleni na HRM področju
- vsak, ki si želi izboljšati veščine svojega dela

Delavnice vodi Maša Plaznik, univ. dipl. sociolog, kadrovsko menedžerske smeri, z 10 letnimi izkušnjami na kadrovskem področju, vodenju delavnic, predavanj, individualnih treningov in terapij.

Cena in trajanje storitve je po dogovoru.

Zaposlene StudioCriss d.o.o.

Za nagrado po napornem obdobju smo si privoščile delavnico pri Maši Plaznik.

S team buildingom smo bile vse zadovoljne. Delavnica je bila zabavna in zanimiva. S pomočjo Access Bars smo se krasno sprostile in naučile kako tehniko uporabljati tudi v vsakdanjem življenju. Naučile smo se, kako v stresnih situacijah pozitivno gledati na stvari oziroma kako privabiti pozitivno energijo. “Domačo nalogo” (priprava listka z vprašanjem Kako je lahko še boljše kot tako?) smo seveda takoj naslednji dan naredile. Priporočamo vsem, ki si želijo v izzivih najti priložnost in na svet gledati pozitivno.

MENTORSTVO

Mentorstvo


Je tehnika s pomočjo katere posamezniku pomagamo, da se nauči učinkovito, sproščeno in suvereno opravljati svoje delovne naloge ter izpolnjevati cilje brez stresa in nerazumevanja.

V žarku sreče dajemo poudarek na individualnem pristopu pri oblikovanju mentorskega programa za poslovno in tudi osebno področje. V skladu z željami in cilji naročnika izoblikujemo program, ki bo omogočil izgradnjo tistega, k čemur stremi.

KAKO TO DOSEŽEMO?

V Žarku sreče dajemo poudarek na to, da se znanje resnično vnese v prakso. Z uporabo različnih orodij in prijemov, vas bomo vodili skozi postopek, kjer boste premostili ovire in odpravili omejitve, ki jih imate.
Pridobili boste na zaupanju vase in uporabno znanje z lahkoto vnesli v vaš delovnik, delovno okolje in celoten delovni proces.

Mentor in mentoriranec po pogovoru skupaj opredelita število in časovni razpored srečanj.

Cena in lokacija izvedbe po dogovoru.

Z Mašo Plaznik sem se srečala, ko je šlo v podjetju vse navzdol. V enem letu smo izgubili dve veliki, dolgoletni stranki in naročil skoraj ni bilo več. Razmišljala sem že o zaprtju podjetja.

Maša mi je na svoj način “pregledala situacijo” in odprla poti proti novim strankam.

Ne vem, kaj to pomeni in takrat nisem imela niti interesa, da bi to razumela, le da pomaga... 🙂 Isti teden sem dobila tri nove naročnike, od tega veliko podjetje, ki me je povabilo k dolgoročnemu sodelovanju. 🙂 Uspešno z njim sodelujem že pol leta in izgleda super tudi za naprej.

Kasneje sem se odločila za individualno terapijo pri njej in tako tudi na privatnem področju naredila premike, ki so bili zataknjeni že par let...

Ne vem točno kaj Maša počne... ni važno DELUJE!

Nataša Simsič
IDEJA PLUS d.o.o.

​ENERGETSKI DOPRINOS ZA USPEŠNO IZVEDEN POSEL

»Letos sem imela pomlad zelo stresno. En hud čustven pretres, poleg tega pa še naporne službene obveznosti.

Dogovarjala sem se za pomemben posel in vsega se je nabralo preveč. Eno jutro sem bila na poti v Ljubljano na en sestanek tako zelo znervirana, da sem mislila, da ne bom zmogla prit do tja.

Obupana sem poklicala Mašo. Vzela si je čas zame. Ustavila sem se na pol poti in ona mi je naredila terapijo na daljavo kar preko telefona. Pomirila me je in mi dala napotke za naprej.

Bistveno lažje mi je bilo in sem šla dalje polna energije. Naj še povem, da sem posel seveda dobila in ga uspešno naredila 🙂

Hvala Maša.«

Gordana
                 

IZBOLJŠAJ POSLOVANJE