By Masa Plaznik |

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

TEMELJI – seminar Access consciousness z Marjo Zapušek

15. junija @ 9:30 dop - 18. junija @ 6:00 pop

€1100

So se vam z Access Barsi odprla nova obzorja in ste ugotovili, da je življenje lahko drugačno; lepše, lahkotnejše, izpolnjujoče in srečnejše… obenem pa veste, da je mogoče še VEČ?

 

Kaj če ste z Access Barsi le namočili prste v nov svet drugačnih možnosti onkraj okvirjev te resničnosti?

Ali je sedaj čas, da v polnosti vstopite v ta nov svet ter se podate na dogodivščino, kjer vam je na voljo paleta orodij metode Access Consciesness, s pomočjo katerih lahko ustvarite življenje polno lahkotnosti, svobode, čarobnosti v vsakem trenutku ter radosti v odnosih, s telesom, financami, poslom, družino, otroci, živalmi, Zemljo, zdravljenjem, spolnostjo, …? 

 

 

Kaj če bi lahko živeli takšno življenje, kot ste vedno vedeli, da je mogoče?

In kaj če je to vendarle lahko dosegljivo, le da do sedaj še niste imeli orodij, s katerimi bi to lahko uresničili?

 

Vabljeni na Nove Temelje, seminar, ki izniči osnovne omejitve, za katere ste mislili, da morate iz njih delovati ter živeti – kot da nimate nobene druge izbire! 

 

 

S pomočjo delavnice boste ustvarili novo osnovo zavedanja, ki je še niste uporabili v svojem življenju ter zmožnost, da izberete popolnoma drugačne stvari, kot ste jih bili zmožni izbrati do sedaj. Ste pripravljeni odpreti vrata resnični izbiri?

 

S tem, ko pogledamo na življenjske izzive s popolnoma drugačnega zornega kota, se vse lahko spremeni s popolno lahkoto. Da bi vas karkoli omejevalo, morate delovati iz neke oblike nezavesti ali proti-zavesti. Kaj če je sedaj na voljo drugačna izbira?

 

Na Temeljih boste začeli videti poglede, ki vas omejujejo in tisto kar lahko spremenite, da bi lahko delovali iz vprašanja, izbire, možnosti in prispevka. Razbijati se bodo pričeli temelji, jedro vaših stališč ter omejitev, ki vas ustavljajo, za katere ste tako prepričani, da so resnični ter da nimate izbire.

Tako boste v nadaljevanju s pomočjo uporabnih orodij lahko položili nove temelje vašega življenja, temelje resničnosti, ki resnično deluje.

 

Ta delavnica vam priskrbi na stotine orodij, vključno z nekaterimi telesnimi procesi, ki se izvajajo s polaganjem rok in vam omogočajo, da spremenite vse, kar za vas v življenju ne deluje.

 

Po koncu 4 dni boste popolnoma ponastavili svojo naravnanost; iz reševanja problemov ter ukvarjanja s težavami, na ustvarjanje svojega življenja na lahkoten ter radosten način.

Največja potenca je zmožnost, da spremenite ter transformirate karkoli in vse.

 

Predstavljajte si življenje, v katerem imate dostop do svojih zmožnosti ter sposobnosti in kjer z lahkoto ustvarjate vse, za kar veste, da je mogoče…življenje onkraj omejitev ter sodb, kjer so vaši trenutni problemi le še stvar preteklosti…

 

Torej, vabljeni na ZABAVO ZAVESTI, kjer bomo na radosten način opustili zavore in omejitve do srečnejšega življenja ter zgradili popolnoma novo resničnost , kjer boste lahko kreator svojega življenja in ne žrtev te resničnosti in kjer bo vaša mantra dejansko postala: »Vse življenje pride k meni lahkotno, radostno in veličastno!«

 

Kolikšna je vrednost stopiti v svoj potencial in postati resnični kreator svojega življenja? Neprecenljiva!

 

 

Delavnico vodi Marja Zapušek

Marja Zapušek je Certificirana Access Consciousness Facilitatorka, Certificirana facilitatorka ‘Bodi ti’ delavnic in delavnic ‘Pravi glas za vas’, Maestro SOP (Simfonija možnosti), facilitatorka Bars in drugih delavnic, Mastering the Masters Sacred Activations praktik, Soul Realignment praktik (v postopku pridobivanja licence).

Po poklicu diplomirana pravnica z mnogimi izkušnjami v ekonomiji, financah in podjetništvu, je kmalu ugotovila, da je naporno poslovno življenje in življenje mame samohranilke za sabo potegnilo davek, ki je metal senco predvsem na njeno srečo ter zdravje. Iz tega razloga in ker je že od nekdaj iskala ter vedela, da mora v življenju, poleg preživljanja, obstajati tudi ‘nekaj več’, jo je pot preko številnih modalitet pripeljala do Access Consciousnessa.

Z upanjem v srcu in s svetlo iskrico v očeh, sedaj svoje znanje in izkušnje širi dalje, saj je njena srčna želja, da je z vsem, kar počne, izbira in ustvarja, povabilo ter navdih drugim, da vedo, da imajo v lastnih rokah moč ter sposobnost biti sprememba, ki si jo želijo videti v svetu ter resnično zaživeti srečno in radostno življenje..  

 

 

 

Trajanje: 4 dni

Pogoj: opravljena Access Bars delavnica

 

Datum: 15.6.2018-18.6.2018

od 9.30 – 18ih

 

Lokacija: Žarek sreče, Beblerjeva ulica 7, 6000 Koper

 

Cena: 1100 EUR, ponavljanje 550 EUR, možno je plačilo na dva obroka

Obvezne so predhodne prijave na marjazapusek@gmail.com ali info@zareksrece.si

Podrobnosti

Začetek:
15. junija @ 9:30 dop
Konec:
18. junija @ 6:00 pop
Cena:
€1100
Dogodek Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organizator

Maša Plaznik
Telefon:
0038641905740
Spletna stran:
www.zareksrece.si

Prizorišče

ŽAREK SREČE
Beblerjeva ulica 7
Koper, 6000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.zareksrece.si