INDIVIDUALNA TERAPIA

Individualna terapija je odlična izbira za vsakega, ki si želi narediti nekaj na sebi in ne ve, kaj točno izbrati za dosego svojega cilja.
Živimo v času, ko imamo na razpolago veliko možnosti in se zato včasih težko odločimo. Nimamo časa, da bi se poglobili v vse kar nam tržišče ponuja in veliko krat nasedemo reklamam.

Se vam je že zgodilo, da so vam obljubljali vse mogoče in od tega potem ni bilo nič? Tudi meni se je… zato sem se začela spraševati, kaj mi resnično lahko pomaga in se prepustila, da mi po zakonu privlačnosti v življenje pridejo prave stvari. Ko je nekaj za nas doprinos, začutimo v sebi občutek lahkotnosti in prijetnosti. Zato vam priporočam, da se pri izbiri terapije vprašate:

Katera terapija je prava izbira zame?

Kaj naj izberem, da bo zame doprinos?

Maša Plaznik pri svojih terapijah uporablja veliko različnih tehnik, orodij in znanj, ki jih je pridobila, razvila in jih skrbno uporablja v praksi pri delu na sebi in s strankami. Na terapiji vas vedno nekaj tudi nauči (kakšno orodje, ki vam bo koristilo in s katerim si boste lahko sami pomagali) in s seboj domov odnesete še domačo nalogo. Na tak način prejmete sprostitev in smernice za naprej, ter ste tako vedno bolj samostojni in sposobni biti sam svoj kreator.

Maša Plaznik je certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Thetahealing® praktik, certificirani Usui Reiki II praktik. Skanaliziral je energetsko terapijo Radost Enosti™ in je do sedaj edini izvajalec te terapije na svetu. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do sreče, ljubezni in življenja brez stresa in negativnih energij.

Mnenja strank

​Z Mašo Plaznik sem v Žarku Sreče d.o.o. osvežila harmonijo in pridobila drugačen, nov vpogled vase. Maša mi je vse to nudila, in mi še nudi na prisrčen in odkrit način, s pomočjo tehnik ACCESS BARS in MTTVS, ki blagodejno vplivajo na moje počutje. Tako na duhovni, kot na telesni ravni.

Mašin glas in roke pomirijo, njen objem da moč, njena odkritost, pa omogoča varno okolje, v katerem zaupaš njej in sebi, da se skupaj podata na čudovito potovanje v lastni svet in zaznave, v katerem lahko postaneš vsak dan boljši.

Maša iskrena hvala za tvoje energetske dotike in trenutke, ki so mi omogočili poglobljen stik s samo sabo.

Nevija Božič 
Euro Nobile

​Naj z vami podelim izkustvo individualnih terapij z Mašo, ki me spremljajo od februarja 2016.

Najino delo je gradilo predvsem mojo samozavest na področju šolanja in odnosov. Ampak ko enkrat začneš lupiti čebulo se odkrivajo vedno nove plasti, tako je bilo tudi z najinim delom.

Vse mašine terapije (barse, radost enosti, terapija za oči) so pripomogle k delu na sebi. Predvsem sem začela vrjeti vase in premagovati strahove s katerimi sem živela.

Dovolim si biti jaz in se prepustiti toku življenja, obenem pa s sproščenostjo, radostjo in veličasnostjo sprejemati in premagovati vse kar mi je ponujeno.

če pa se kdaj spozabim in začnem tonit, pa imam v mislih vedno čistilni izrek pod&pok. Predvsem mi pomaga kadar se mi zdi da kaj ne zmorem.

Hvala za vse nasvete, terapije in saj veste... Kako je lahko še boljše kot tako. Hvala in objem.

Karmen                  

Izbirate lahko med:

INDIVIDUALNA TERAPIJA


RADOST ENOSTI TERAPIJA


MENTORSKI PROGRAM


ENERGOINTM TERAPIJA


ACCESS BARS® TERAPIJA


TERPIJA Z ACCESS CONSCIOUSNESS® ČISTILNIMI IZREKI


ACCESS® TERAPIJA TELESNI PROCES


THETAHEALING® TERAPIJA


ENERGETSKO URAVNOVEŠENJE


INTUITIVNI UPOGLED


Pokliči:+386 (0)41 905 740