RADOST ENOSTI

Radost enostiTM je čisto nova terapija oz. oblika energetskega zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove. Vse to, zato da boste dosegli zadani cilj in se počutili odlično v svoji koži.

Terapija Radost enostiTM vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno in ob spremljavi sproščujoče glasbe, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete odpraviti.

Vse to s terapijo Radost enostiTM dosežete v zelo kratkem času. Spremembe v vaše življenje pridejo takoj po terapije in kar je največji doprinos, ostanejo del vas in vam omogočijo boljše življenje.

Vodniki točno vedo, kaj se z nami dogaja in kaj potrebujemo vsak trenutek. Delo v sodelovanju z vašimi vodniki pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki terapije večji. Primerna je za vsakogar. Otroci do 15 leta, ki na terapijo pridejo skupaj s staršem oz. odraslo osebo, prejmejo brezplačno terapijo

Kaj lahko pričakujete po terapiji

Terapija poteka lahkotno. Stranke jo opisujejo kot sproščujočo meditacijo, saj med terapijo zapadejo v meditativno stanje, kjer možgani na nek način izklopijo um in omogočijo popolno sprostitev. Preberite še mnenja strank na dnu te strani.

Učinki se poznajo in pokažejo v:

- odnosu do samega sebe

- razumevanje samega sebe in poznavanje svoje lastne vrednosti

- odnosu ki ga imate v družini s partnerjem

- odnosi z otroki

- odnosov z drugimi ljudmi

- izboljšata se počutje in učinkovitost na delovnem mestu

- zgodijo se napredovanja v delovnem okolju, v službi

- izboljša se psihično in fizično počutje posameznika

- zdravstveno stanje se izboljša, saj se razbremenite psiholoških vidikov bolezenskih stanj

- odprejo se vrata do ljubezni in hvaležnosti

- poveča se vam zavedanje

- izboljša se intuicija

- poveča se sposobnost predvidevanja raznih življenjskih situacij

- pospešeno razvijate svoje sposobnosti in obnovite znanja, ki ste jih dali na stran

- in še veliko, veliko več…

Radost enosti izvaja Maša Plaznik, Univ. diplomirani sociolog, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Thetahealing® praktik, certificirani Usui reiki II praktik, izvajalec Radost enostiTM terapije. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira vsega kar obstaja.

MNENJA NEKAJ STRANK, ki so terapijo že prejele

»Kako z eno besedo opisati terapijo radost Enosti? Preprosto :-)Magično. 🙂

Občutkov je bilo po terapiji toliko, da, ko me je Maša vprašala, kako se počutim, jih še sama nisem čisto dojela. Po dolgem času sem se spet resnično veselila življenja. Bremena, dvomi in strahovi, ki so me težila več kot deset let, so odpadla.

Po terapiji sem se brez pretiravanja počutila lažja za več deset kil. Tudi marsikatera fizična bolečina, ki me je pred tem bremenila kar nekaj časa, je dobesedno čez noč praktično izginila. Velikokrat sem brala o teh stvareh, ampak, če človek tega sam ne doživi, težko res verjame.

Iskreno svetujem terapijo vsem, ki se počutite izgubljeni in se vam zdi, da se je v življenju nekje zataknilo, ki vas je strah prihodnosti, ki se počutite ujete v določenih vzorcih, ki se konstantno ponavljajo in ne razumete, zakaj. Tudi sama sem imela te težave in vem, kako frustrirajoče in boleče je lahko. Tako za nas, kot za naše bližnje.

S tem, ko se boste odločili obiskati terapijo, boste naredili ogromno, ker vam bo pomagala pri opuščanju starih vzorcev in bremen, ki niso vaša in ste jih kljub temu iz takih in drugačnih razlogov, nosili na svojih ramenih. Pomagala vam bo, ker bo v vas ponovno prižgala tisto iskro, ki je ves čas tlela v vašem srcu, samo ste jo z leti potlačili ali pozabili nanjo. Verjetno vam bo pomagala še pri marsičem, česar nisem napisala, ker smo si ljudje različni in vsak nosi v sebi nekaj edinstvenega.

Vem, da meni je pri mojih težavah ogromno pomagala, in če si želite spremembe na boljše v svojem življenju, vam toplo priporočam, da si privoščite to zase.

Res je vredno! 🙂 «

Ingrid Savkovič

V tem trenutku, ko sem sveža po terapiji, bi rada podala svoje mnenje. Moram priznati, da sem prejela veliko več, kot sem pričakovala, saj je bilo to zame povsem nekaj novega. Med samo terapijo sem občutila valove prijetne energije, miru, lahkotnosti in sproščenosti.

Z lahkoto sem sprejela obilje, ki mi ga je vesolje namenilo. V mojem srcu je po terapiji svežina in odločnost. Rada bi se zahvalila v prvi vrsti Maši in tudi sebi, da sem sledila in poslušala simbole iz okolja.

V kolikor si želite spremembe in menite, da je čas da mislite nase, vam iz srca priporočam obisk.''

Sonja Bedenik

Pri Maši sem prejela terapijo Radost enosti. Občutki so srečni, veseli, lahkotni... počutiš se bolj varnega… ne znam opisati vsega kar se mi sedaj dogaja.

Sedaj uživam z otrokom toliko, kot si do sedaj sploh nisem predstavljala, da lahko nekdo uživa. Lepo je, ko se zaveš da nisi sam. Kar še posebno velja za slabe trenutke J Sedaj se ob njih samo nasmehnem.«

Kristina

''Danes sem bila pri Maši na terapiji radost enosti. Pred terapijo sem čutila v sebi tesnobo in strah pred prihodnostjo. Sedaj se je s terapijo vse to odpravilo. Počutim se lahkotno in pozitivno grem naprej v svet.''

Mojca

Terapija Radost enosti je bila zame do sedaj ena najmočnejših duhovnih izkušenj. Težko je opisati vse to intenzivno doživljanje. Meje mojega telesa so izginile in čutila sem, kako je izginila tudi vsa odvečna teža zemeljskih nalog... Srečanje z vodnikom je bilo zelo čustveno in ganljivo.

Občutila sem brezpogojno ljubezen in lahkotnost. Iz mene so privrela tudi čustva, ker sem se počutila, kot bi po dolgem času prišla na obisk domov... Sedaj dva dni po terapiji se počutim močno, odločno in polno zaupanja v prihodnje izkušnje, ki mi jih prinaša življenje...

Hvaležno in radostno.«

Ana

Danes sem bila pri Maši na terpiji Radost enosti. Enostavno nimam besed. Lepo, sproščeno… sedaj sem nov človek. Kot da so sedaj nisem bila jaz. Zahvaljujem se Maši za to izkušnjo in priporočam prav vsem.

Ne bo vam žal.''

Jasna Kozlovič

Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega.

Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej sem bila na individualnem terminu in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito.

Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem v individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši.

Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd.

Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!«

Sonja

VPIŠI SE :

Pokliči! +386 (0)41 905 740